Vesti i obaveštenja

Za kvalitet računovodstvenog servisa neophodno je brzo i tačno informisanje. Mi se trudimo da uvek objavljujemo najnovije informacije koje mogu biti korisne svim poslovnim ljudima pa i drugim računovodstvenim servisima.

Knjigovodstvo Bolden - 23 godine uz Vas!

Knjigovodstvo Bolden - 23 godine uz Vas!

25.03.2016

Jubilej, godisnjica

Preduzeće Bolden ove godine slavi jubilej od 23 godine godine uspešnog poslovanja!

Preduzeće Bolden ove godine slavi jubilej od 23 godine uspešnog poslovanja!

Davne 1993. godine kada smo počinjali imali smo samo znanje i želju da nešto radimo i da u tome budemo odlični. Sve ove godine nestabilne ekonomije i privrede, višestruke promene zakonskih propisa učinile su da postanemo jak i ozbiljan partner na tržištu. Za 23 godine smo stekli ogromnu bazu znanja i iskustva koju danas primenjujemo tako što savetujemo naše klijente na taj način da oni budu uspešniji.

Veliki akcenat stavljamo na dobru i iskrenu komunikaciju i lepe međuljudske odnose. Trudimo se da prema svim partnerima imamo fer poslovni i ljudski odnos.

Ne primenjujemo pravila i zakone slepo, tek da bismo se krili iza njih kada nam to odgovara. Poštujemo zakone ali koristimo zdrav razum i ekonomsku logiku.

Takav pristup nam je omogućio bezbrižan opstanak u uslovima sve prisutne ekonomske krize. Takav pristup nas je izdvojio od mora novootvorenih knjigovodstvenih servisa sa nedovoljno škole, znanja, iskustva, principa i poslovne etike koji pokušavaju svojom smešno malom cenom da preuzmu što veći deo tržišta, ne preuzimajući nikakvu odgovornost i bacajući jednu ružnu senku na našu profesiju.

Zahvaljujući svemu tome, postali smo prepoznatljivo i nadaleko poznato ime: BOLDEN.

Dođite kod nas i uverite se zašto ovoliko dugo trajemo i zašto smo najbolji! Dobrodošli!