Profil firme Bolden - iskustvo i znanje

Preduzeće Bolden Doo je osnovano davne 1993. godine. Kroz ovih 31 godina naša osnovna delatnost je obavljanje računovodstvenih usluga za mala i srednja preduzeća. Iza nas se nalaze više od dve decenije rada sa preduzećima različitih delatnosti.

Profil firme Bolden

Istorija - Kako smo počeli?

Preduzeće Bolden osnovano je 1993. godine. Tada napustivši mesto direktora finansija i računovodstva u jednoj državnoj ustanovi, Radomir Janković odlučuje da svoje znanje primeni u privatnom sektoru, kada je računovodstvena delatnost bila slabo razvijena u našoj zemlji. Tada smo imali samo znanje i želju da nešto radimo i da u tome budemo odlični.

Mnogo godina nestabilne ekonomije i privrede, višestruke promene zakonskih propisa i naše adekvatno praćenje tih promena, učinile su da postanemo jak i ozbiljan partner na tržištu. Za ove 23 godine uspešnog poslovanja stekli smo ogromnu bazu znanja i iskustva koju danas primenjujemo tako što savetujemo naše klijente na taj način da oni budu uspešniji.

Bolden danas

Misija našeg poslovanja je da našim klijentima omogućimo da se usredsrede na razvoj poslovanja, dok obaveze prema državi, praćenje promena Zakona, administraciju može bezbrižno da prepusti nama. Osnovni principi našeg poslovanja je kvalitet usluge.

Nama je kvalitet usluge najvažniji. Mi ne pravimo kompromise. Mi smo ti koji na kraju ispravljaju tuđe greške. Nikada ne krivimo druge, već rešavamo nastale probleme. Mi za svoj rad preuzimamo punu odgovornost.

Takav pristup nam je omogućio bezbrižan opstanak u uslovima sve prisutne ekonomske krize. Takav pristup nas je izdvojio od mora novootvorenih knjigovodstvenih servisa sa nedovoljno škole, znanja, iskustva, principa i poslovne etike koji pokušavaju svojom smešno malom cenom da preuzmu što veći deo tržišta, ne preuzimajući nikakvu odgovornost i bacajući jednu ružnu senku na našu profesiju. Zahvaljujući svemu tome, postali smo prepoznatljivo i nadaleko poznato ime: BOLDEN. Danas smo na tržištu prepoznatljivi po tome što uvek pronalazimo rešenja i nove poslovne mogućnosti.

Budućnost

U sledećih 10 godina nastavljamo sa stabilnim poslovanjem i poslovnim rastom. Ne odustajemo od kvaliteta naše usluge, koji će i dalje biti prioritet. Dugoročna poslovna saradnja će i dalje biti osnovni model saradnje za koji se zalažemo.

Svoju delatnost i paletu usluga proširujemo prateći razvoj tržišta. Pre svega u vidu poreskog savetovanja i optimizacije svih poreskih obaveza, posebno u slučaju dolaska stranih kompanija na naše tržište.

Specijalizujemo se za izradu raznih finansijskih izveštaja posebne namene, za dobijanje garancija i međunarodnih akreditiva.

Od 2015. godine smo u mogućnosti da izvršimo obračun rezervisanja po Međunarodnom računovodstvenom standardu MRS19.