Pravno odricanje od odgovornosti

Sav sadržaj na sajtu je izraz dobre volje Boldena i želje da se sve informacije vezane za finansije i računovodstvo nađu na jednom mestu.

Odricanje od odgovornosti

Izjava o privatnosti

Bolden doo je posvećen čuvanju privatnosti podataka svih posetilaca sajtova www.bolden.rs, www.poreskosavetovanje.rs , www.agencija-za-knjigovodstvo.rs i zaštiti svih ličnih podataka koje tom prilikom posetioci ostavljaju.

Sajt je otvoren za korišćenje bez potrebe za ostavljanjem bilo kakvih ličnih podataka.

Samo naši klijenti sa kojima imamo potpisan ugovor, imaju poseban nalog za pristup, preko koga mogu pristupiti delu sajta koji nije javno vidljiv i čiji su uslovi definisano Ugovorom koji je sa nama potpisan.

Informacije koje možemo dobiti od Vas

Vi možete koristiti ovaj sajt bez bilo kakve obaveze da nam kažete bilo koju informaciju o sebi.

U delu sajta "Kontakt" je neophodno ostaviti određene informacije prilikom kontaktiranja kako bismo mogli da adekvatno odgovorimo. U slučaju da više ne želite da Vas kontaktiramo, o tome nas obavestite na email office@bolden.rs.

U delu sajta "Mailing lista" moguće je ostaviti Ime, prezime ili email adresu. Ova sekcija služi za sve potencijalne klijente, koji žele da dobijaju obaveštenja na email a iz oblasti finansija, računovodstva i poreskih zakona. Ovi podaci će služiti isključivo u navedene svrhe i neće se ni na koji način prosleđivati trećim licima.

Ukoliko želite da prestanete sa dobijanjem ovakvih obaveštenja, molimo Vas da nas o tome obavestite na office@bolden.rs

Sadržaj na sajtu

Sav sadržaj na sajtu je izraz dobre volje tima Boldena i želje da se sva finansijska i računovodstvena dokumenta, zakoni, akta, obrasci, zahtevi, ugovori, dopisi, aneksi, vesti i sva ostala dokumenta bitna za poslovanje privrednih subjekata nađu na jednom mestu. Na taj način želimo da doprinesemo i pomognemo našim kolegama kao i celoj finansijskoj i računovodstvenoj zajednici. Bolden doo ulaže svaki napor da dokumenta na ovom sajtu budu kompletna, tačna i ažurna sa zakonskim promenama u našoj zemlji, koje se dešavaju svakodnevno.

U tom smislu Bolden doo se ne može smatrati odgovornim bilo kom licu za bilo kakve direktne, posredne ili druge posledične štete, kao ni za gubitak profita, gubitak ugovora, očekivane uštede, koje su nastale ili nisu nastale ili će nastati bilo kakvom upotrebom dokumenata sa ovog sajta. Punu odgovornost garantujemo samo i isključivo našim klijentima. Iako se trudimo da sadržaj ove strane bude uvek ažuran, ne garantujemo da će to tako uvek i biti, kao i da će sajt biti uvek na raspolaganju za korišćenje.

Ukoliko se sa prethodno iznetim ne slažete, nemojte koristi ovaj sajt.